We've Just Begun - CD

Ikke på lager - Forventet leveringstid 7-60 hverdage
Kunstner
Sinne Eeg & DR Big Band
Udgivelses år
2019
Varenummer
0663993191324
Pris pr stk 119,95DKK
Den 89-årige amerikanske legende Al Schmitt har mixet albums for ikoner som Frank Sinatra, Ray Charles, Nat King Cole og Paul McCartney. Nu har han også mixet et nyt album med jazzvokalisten Sinne Eeg og DR Big Band. Det er ikke nyt at DR Big Band og Sinne Eeg optræder sammen. Men at de nu er gået all in og sammen har indspillet albummet We ́ve Just Begun er noget af et projekt. Sinne og orkesteret ønskede at genfinde den fantastiske lyd fra de gode gamle dage, hvor big bands, som dem der blev ledet af Count Basie og Quincy Jones, dominerede. Og hvem ville være mere nærliggende at spørge end den lydtekniker, som stod for indspilningerne med de verdenskendte big bands og dermed skabte den fantastiske lyd - den levende legende, Al Schmitt. Det nye album er et af Sinne Eeg ́s største projekter til dato. Man kommer helt tæt på Sinne Eeg som både sangskriver, komponist og ikke mindst sangerinde, mens DR Big Band ́s 19 forrygende musikere folder sig ud i en perlerække af iørefaldende arrangementer, som mestrene Peter Jensen, Jesper Riis og ameri- kanske Roger Neumann står for. Arrangementerne er en smuk balance mellem den klassiske og den moderne bigbandlyd.
Den ene halvdel af numrene på We ́ve Just Begun er originalkompositioner skrevet specielt til det nye album; We ́ve Just Begun, Those Ordinary Things, To A New Day, Like A Song og Samba em Comum. Sidstnævnte er en reaktion på beslutningen om lukningen af nogle af DR ́s radiokanaler. Som bonus kan man opleve et nyt arrangement af Crowded Heart som tidligere er udgivet på albummet Face The Music. Den anden halvdel er arrangementer af jazz standarderne My Favorite Things, Comes Love og Detour Ahead samt de danske sange Hvorfor Er Lykken Så Lunefuld og Snakker med Mig Selv som her fremføres på engelsk under titlen Talking To Myself.
Selvom Sinne Eeg normalt producerer sin musik selv, har hun på We ́ve Just Begun samarbejdet med den amerikanske succesproducer André Fischer, som i en årrække har arbejdet sammen med lydtekniker Al Schmitt. Andre Fisher har produceret albums for verdensnavne som Diane Schuur, Tony Bennett og Nina Simone, men er måske mest kendt for at have produceret Natalie Coles superhit Unforgettable. Fischer er desuden trommeslager og har spillet med Rufus og Chaka Khan.

TRACKLIST:
We’ve Just Begun / Like A Song / Those Ordinary Things / Talking To Myself / Hvorfor er lykken så lunefuld / My Favorite Things / Samba Em Comum / Detour Ahead / Comes Love / To A New Day / Crowded Heart
Specifikationer
Specifikationer
Produktnavn We've Just Begun - CD
Varenummer 0663993191324
Dato (Nyheder) 2019-11-15 00:00:00
Kunstner Sinne Eeg & DR Big Band
Pladeselskab Stunt
Udgivelses år 2019
Musik Genre Jazz, Easy Listening
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook