Cliodynamics - LP

Ikke på lager - Forventet leveringstid 3-20 hverdage
Kunstner
Astrid Sonne
Udgivelses år
2019
Varenummer
ESC110
Pris pr stk 139,95 DKK
'Cliodynamics' er den anden udgivelse af Københavns komponist og musiker Astrid Sonne, der blev udgivet den 4. oktober 2019 via det danske label, Escho. Mini-LP er en samling af numre skrevet og optaget i det forgangne år i Tyskland, Portugal og på Bornholm i Danmark.

'Cliodynamics' fungerer som en efterfølger til hendes debutalbum 'Human Lines' (2018), og giver lytteren mulighed for at dykke dybere ned i de indhyllende elementer i hendes kompositionspraksis. Resultatet er et endnu mere raffineret elektronisk udtryk, der til stadighed inddrager hendes foretrukne instrument, violaen, som en naturlig del af hendes musik. Som noget nyt, arbejder Sonne på Cliodynamics sammen med fire vokalister.

Astrid Sonnes forbindelse til kormusik kommer til udtryk i det afsluttende nummer på 'Cliodynamics' med vokalstykket 'Strong, Calm, Slow'. Hver stemme har sine forskellige karakteristika og egenskaber, hvilket skaber fire unikke måder at synge på af vokalisterne Andrea Novél, Henriette Motzfeldt og Xenia Xamanek. Imidlertid er det enheden i disse forskellige udtryk, som opretholder deres individualitet og samtidig er mere end summen af fire stemmer på samme tid. Denne forening mellem sådanne forskelligheder bliver også en stærk metafor, seks forskellige sider af Sonnes univers vises i alt som en mangefacetteret kvartskrystall, der er 'Cliodynamics'.

A1 One Inch Shrugs The Other Shoulder
A2 Air is Unfit
A3 To Change is to Continue
B1 Juliusstrasse
B2 Area Under a Curve
B3 Strong, Calm, Slow
Specifikationer
Specifikationer
Produktnavn Cliodynamics - LP
Varenummer ESC110
Dato (Nyheder) 2019-10-01 00:00:00
Kunstner Astrid Sonne
Pladeselskab Escho
Udgivelses år 2019
Musik Genre Dansk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook