Moby Disc - Pladebutik på Fyn gennem mere end 35 år

Som en musikalsk repræsentant af Odenses kultur- og forretningsliv, har Moby Disc i over 30 år været en stærk udbyder af musik, til alle slags musikelskere. Lige fra tidens mest populære kunstnere, som du har hørt i radioen, til den lidt mindre ukendte kunstner, som endnu ikke er blevet opdaget eller som engang har været en af tidens største ikoner - vi har alt for enhver smag.

Vi leverer produkter i alle slags formater, og med vores omfattende musikudvalg der strækker sig over: Rock, Jazz, Blues, Metal, Indie, Hiphop, Electronica mv. er der noget for enhver smag. Lige fra top 20 til alle de titler som du ikke har kunne finde andre steder. Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at finde den titel som du leder efter eller vejlede dig med anbefalinger og gaveidéer. Du går aldrig forgæves i Moby Disc, da vi gerne bestiller de titler hjem, som lige netop du leder efter. 

Vi har også et udvalg af merchandise og musiktilbehør. Hos os finder du både høretelefoner og pladespillere, som du kan nyde musikken igennem. For at holde brugsstanden længst muligt har vi et bred udvalg af rensebørster og beskyttelsesmidler til dine plader. 

Derudover sælger vi både nyt som brugt (Vinyl, CD, Kassettebånd og Film: DVD og Blu-ray), så ønsker du at sælge ud af din samling opkøber vi også. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på nedenstående kontaktinformationer.

Du kan finde vores lille butik i Sankt Knuds Kirkestr. 2A, 5000 Odense C.

Åbningstider:

Mandag - Torsdag 10.00 - 17.30

Fredag: 10.00 - 18.00 

Lørdag 10.00 - 15.00

Vores onlinebutik har åbent døgnet rundt, hvor du kan søge mellem mere end 40.000 varer. 

 

Facebook         Instagram         Mail

Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook