Elvis Presley / Elvis - 2CD

På lager
Elvis Presley
Udgivelses år
Nu pr. stk 69,95 DKK Før 99,95 DKK
2 x CD, Album

Disc 1
1. Blue Suede Shoes
2. I'm Counting on You
3. I Got a Woman
4. One-Sided Love Affair
5. I Love You Because
6. Just Because
7. Tutti Frutti
8. Trying to Get to You
9. I'm Gonna Sit Right Down and Cry (Over You)
10. I'll Never Let You Go (Little Darlin')
11. Blue Moon
12. Money Honey
13. That's All Right
14. I'm Counting On You
15. I Got a Woman
16. Heartbreak Hotel
17. I Love You Because
18. Shake, Rattle and Roll
19. Lawdy, Miss Clawdy
20. When It Rains, It Really Pours
21. I Don't Care If The Sun Don't Shine
22. My Baby Left Me
23. Blue Moon
24. Good Rockin' Tonight

Disc 2
1. Rip It Up
2. Love Me
3. When My Blue Moon Turns to Gold Again
4. Long Tall Sally
5. First in Line
6. Paralyzed
7. So Glad You're Mine
8. Old Shep
9. Ready Teddy
10. Anyplace Is Paradise
11. How's the World Treating You
12. How Do You Think I Feel
13. Rip It Up
14. Love Me Tender
15. Don't Be Cruel
16. Hound Dog
17. I Was The One
18. Too Much
19. I Want You, I Need You, I Love You - Elvis Presley & The Jordanaires
20. Old Shep
21. Mystery Train
22. Any Way You Want Me (That's How I Will Be)
23. Playing for Keeps
24. I Forgot To Remember To Forget

Produktnavn Elvis Presley / Elvis - 2CD
Varenummer 889853825820
Kunstner Elvis Presley
Pladeselskab Sony Music
Udgivelses år 2017
Musik Genre Rock/Pop
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook