Moby Disc Velkommen til vores webshop!

Specialforretning for lp’er, cd’er og dvd’er | Fri fragt over 500,-
Din kurv (0)

Gasolin’ - Hvis Du Tør, Så Kom Med Mig - Blu-Ray

99,95 DKK

Lagerstatus: På lager

Kategori: Blu-Ray

Release: 22. november 2018

Blu-Ray med 2 timers ekstramateriale!

Dette er historien om Gasolin' den sande fortælling om et ualmindeligt sammenspist orkester, som i løbet af sine ni års levetid tilbragte næsten alle døgnets vågne timer i hinandens selskab. Konflikter og skænderier var dagens orden - mest fordi sangeren Kim Larsen og guitaristen Franz Beckerlee stod på hver sin musikalske planet konflikter som samtidig gav bandet den nerve, der gjorde mange af sangene til klassikere.

Dette er også historien om, hvordan musikken blev til. Hvordan Kim Larsen vendte tilbage til bandet efter at have oplevet Steppeulvene ved en koncert, og havde en åbenbaring om, at Gasolin' måtte sadle om og synge dansk. Gasolins historien bliver afdækket igennem åbenhjertige interviews med hovedpersonerne selv og med dem som var omkring bandet. Filmen byder på sjældne arkivoptagelser og så er den selvfølgelig spækket med masser af herlige musik.

Anders Østersgaards portræt af Gasolin' kommer hele vejen rundt om Danmarks til alle tider største rockband. Fra den spæde begyndelse i slutningen af 60erne blandt hippier og slumstormere på Christianshavn, over berømmelse i hele Skandinavien og indtil bandets interne konflikter sætter et punktum for samarbejdet i 1978.
Titel Gasolin’ - Hvis Du Tør, Så Kom Med Mig - Blu-Ray
Varenummer 5709165805523
Kunstner Gasolin' | Anders Østergaard
Pladeselskab Sandrew-Metronome
Udgivelses år 2006 / 2018
Musik Genre Dansk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Dato (Nyheder) 13/11/2018
Vinyl nyheder - Dansk webshop
CD Nyheder Danmark
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook