Forsendelse

Moby Disc Records er en privatejet webshop og butik.

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på http://mobydisc.dk til levering i Danmark.

Porto

Vi tilbyder en fast portopris på 39 kr. uanset antal enheder og vægt. Køber du for mere end 600 kr. er fragten gratis.
Alle bestillinger vil blive sendt til nærmeste PostNord afhentningssted. Indtast blot din hjemmeadresse, så vælger PostNord det nærmeste afhentningssted. Det er desværre ikke muligt selv at vælge afhentningssted eller få sendt varene hjem til sin egen adresse.

Du har typisk 14 dage til at hente din bestilling på afhentningsstedet. Får du ikke hentet din pakke i tide vil den blive returneret til os. Vi kontakter dig herefter så du mod betaling via eksempelvis Mobile Pay eller bankoverførsel kan vælge at betale for en gensending. Hvis vi ikke hører fra dig indenfor en måned vil du få din ordre refundret fratrukket de reele portoomkostninger samt evt. ekspeditionsgebyr (vær opmærksom på at dette beløb kan overstige de 39 kroner du normalt betaler i porto).

Afhentning i butik

Vi har fysisk butik i Odense, hvor du kan afhente dine varer for et ekspeditionsgebyr på 1 kr.
Vælg blot "afhentning i butik" under porto og du vil få besked så snart din bestilling er klar til afhentning.
Bemærk at du skal indtaste din adresse før du kan vælge afhentning.

Er din bestilling ikke afhentet inden for 3 måneder tilfalder det bestilte Moby Disc Records og det vil ikke være muligt at få refunderet beløbet.

Lagerstatus og forudbestillinger

Bestiller du varer, der står som værende "Ikke på lager" kan du se forventet leveringstid umiddelbart under titlen på produktsiden. Bemærk at dette blot er vejledende og der kan gå længere eller kortere tid.
Indeholder din ordre flere varer vil din ordre blive afsendt når alle varer er klar.

Bestiller du varer, der står som værende "Forudbestilling" kan du se udgivelsesdato først i produktbeskrivelsen. Såfremt vi har modtaget varen fra selskabet vil vi så vidt muligt afsende varen dagen før udgivelse, således at den kan hentes på nærmeste afhentningssted på udgivelsesdatoen. Det kan dog ske at posten er forsinket eller at varen er forsinket fra selskabet således at vi ikke kan levere til tiden eller udgivelsen bliver udskudt.
Indeholder din ordre flere varer vil din ordre blive afsendt når alle varer er klar.

Fri fragt

Fri fragt opnås ved køb over 600 kr..

Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook