Hun nåede at klappe hunden - LP

På lager
Kunstner
Sebastian
Udgivelses år
2019
Varenummer
7332181092646
Pris pr stk 169,95 DKK
Vinyl, LP, Album

Sebastian behøver egentligt ikke den store introduktion. Det nye Sebastian album ”Hun nåede at klappe hunden” udkommer den 26. april, og er album nummer 40 (når man tæller original-album, live og diverse rariteter med). Medregnes opsamlingerne i eget navn er vi langt over 50.
Sebastian er en legende på den danske musikscene – endda en af de meget aktive. De senere år er Sebastians produktivitet og kreativitet blomstret igen, hvilket resulterer i et nyt album, ”kun” halvandet år efter ”Sange til Drømmescenariet”.

”Hun nåede at klappe hunden” består af 9 nye og to bonus sange, indspillet med et stjernehold af musikere - identisk med det band Sebastian turnerede med, på den meget succesfulde turne i slutningen af 2018. Sebastian Band består af Sebastian (lead vokal, kor og akustisk guitar), Michael Friis (bas), Nils Henriksen (elguitar), Klaus Menzer (trommer og percussion), Perry Stenbäck (el- og akustisk guitar, pedalsteel, mandolin, nøgleharpe mm), Peter Dencker (keyboards, klaver, kor og moogbas), Misen Groth (kor), Gry Harrit (kor) samt Anne Seier (kor, add. keyboards og add. vokal på “Lille hjertesang”).

DE 14 HJERNER
LILLE HJERTESANG
REJSEN TIL AMERIKA
HUN NÅEDE AT KLAPPE HUNDEN
PÅ BAGSIDEN
HYMNE TIL EFTERÅRET
VIST HAR JEG LOVET DIG DET
KLODS HANS
GOODBYE GOOD FRIEND
MED DIG HELE VEJEN (Live 2018)
MENNESKE MIN VEN (Reprise)
Specifikationer
Specifikationer
Titel Hun nåede at klappe hunden - LP
Varenummer 7332181092646
Kunstner Sebastian
Pladeselskab Playground
Udgivelses år 2019
Musik Genre Dansk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook