Igor - LP

På lager i Vejle - 1-3 hverdages længere leveringstid kan forekomme
Tyler The Creator
Udgivelses år
Nu pr. stk 199,95 DKK Før 219,95 DKK
Igor (stylized in all caps) is the fifth studio album by American rapper Tyler, the Creator. Produced entirely by Tyler, the album follows the 2017 release of Flower Boy. It features guest appearances from Playboi Carti, Lil Uzi Vert, Solange, Kanye West, and Jerrod Carmichael, along with backing vocals from Santigold, Jessy Wilson, La Roux, CeeLo Green, Charlie Wilson, Slowthai, and Pharrell, among others.

1 Igor's Theme 3:21
2 Earfquake 3:10
3 I Think 3:32
4 Exactly What You Run From You End Up Chasing 0:15
5 Running Out Of Time 2:57
6 New Magic Wand 3:15
7 A Boy Is A Gun 3:30
8 Puppet 2:59
9 What's Good 3:26
10 Gone, Gone / Thank You 6:15
11 I Don't Love You Anymore 2:41
12 Are We Still Friends? 4:25
Titel Igor - LP
Varenummer 0190759652213
Kunstner Tyler The Creator
Pladeselskab Columbia
Udgivelses år 2019
Musik Genre Hip Hop
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook