In The Flesh - Live - DVD

På lager i Vejle - Længere leveringstid kan forekomme
Roger Waters
Udgivelses år
Pris pr stk 59,95DKK
Deluxe DVD Video Edition Featuring:
A High Definition Live Concert Video with 5.1 Dolby Digital and Surround Encoded PCM Stereo
A 30-Minute Behind the Scenes Documentary
Band Biographies
Still Photographs
Projected Images
Interactive Menus
Technical Sound System Set-Up Guide

1 In The Flesh
2 The Happiest Days Of Our Lives
3 Another Brick In The Wall Part 2
4 Mother
5 Get Your Filthy Hands Off My Desert
6 Southampton Dock
7 Pigs On The Wing, Part 1
8 Dogs
9 Welcome To The Machine
10 Wish You Were Here
11 Shine On You Crazy Diamond (Parts 1-8)
12 Set The Controls For The Heart Of The Sun
13 Breathe (In The Air)
14 Time
15 Money
16 The Pros And Cons Of Hitch Hiking Part 11 (AKA 5:06 A.M. - Every Stranger's Eyes)
17 Perfect Sense (Parts I And II)
18 The Bravery Of Being Out Of Range
19 It's A Miracle
20 Amused To Death
21 Brain Damage
22 Eclipse
23 Comfortably Numb
24 Each Small Candle
Produktnavn In The Flesh - Live - DVD
Varenummer 5099705418598
Kunstner Roger Waters
Pladeselskab Sony
Udgivelses år 2002
Musik Genre Rock/Pop
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook