Live on the Internet - 3LP (Tilfældig Farvet Vinyl, RSD BF 21)

Ikke på lager - Forventet leveringstid 7-60 hverdage
All Them Witches
Udgivelses år
Pris pr stk 299,95 DKK
3 x Vinyl, LP, Limited Edition, Numbered, RSD Exclusive Release

New West Records is proud to present All Them Witches - LIVE ON THE INTERNET. This 16-song set will be pressed on six variations of color vinyl across three LPs, housed in an individually numbered, foil-stamped wide spine jacket with spot gloss. Color variations include turquoise, black, white, pink, metallic silver, or metallic gold mixed with sea glass. Also includes an 11" x 11" insert.

A1 Blood And Sand / Milk And Endless Waters
A2 Dirt Preachers
B1 Saturnine & Iron Jaw
B2 41
B3 When God Comes Back
C1 Alabaster
C2 Diamond
D1 1x1
D2 3-5-7
D3 The Marriage Of Coyote Woman
E1 Charles William
E2 Rats In Ruin
F1 Open Passageways
F2 Enemy Of My Enemy
F3 Everest
F4 Bulls
Titel Live on the Internet - 3LP (Tilfældig Farvet Vinyl, RSD BF 21)
Varenummer 0607396551217
Kunstner All Them Witches
Pladeselskab New West Records
Udgivelses år 2021
Musik Genre Rock/Pop, Psychedelic
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook