Ro & Nutidens Stemmer - LP

Ikke på lager - Forventet leveringstid 7-60 hverdage
Kunstner
Walther
Udgivelses år
2017
Varenummer
Walther03
Pris pr stk 179,95 DKK

Release: 1. juli 2017


Andet soloalbum fra den ene halvdel af den anmelderroste duo Sorte Fugle!


Efter udgivelsen af Sorte Fugle , som tog både publikum og anmeldere med storm i september 2016, er den ene halvdel, musik og tekstforfatteren Flemming Walther-Andersen under kunstnernavnet Walther klar med hele 2 albums; studiealbummet 'Ro & Nutidens Stemmer', og et livealbum med backingbandet “De andre Bonderøve”. 


Begge albums udkommer på vinyl i begrænset oplag.


Lyt til smagsprøver her


Følelsesvagabond
Fuglen
Ro
Tanken Alene
Mælkebøtten
Jeg Ser Verden
Jeg skal bare lige
June Carter


For detaljeret track-by-track gennemgang se nedenfor...


Alle forudbestillinger får et gratis eksemplar af Walthers debutalbum "Landsbydreng" på CD

Produktbeskrivelse

Følelsesvagabond
Skrevet i 2011 - under finanskrisen, hvor alle på en eller anden måde lukkede sig helt inde i sig selv og gjorde sig til en slags “slaver” i frygten for at miste endnu mere. Jeg mener man skal turde sige tingene alligevel, vi må ikke skabe et samfund bygget på knuder i maven - Vi bliver “Følelsesvagabonder”, vi går alene med det hele, måske får vi mindre gæld, men prisen har vist sig at være mere stress for pengene.

Fuglen
Jeg elsker naturen, jeg bor selv nær skov, på et mindre landsted, hvor fuglekvidren og landlig idyl, er et faktum. Men med menneskers udvikling og evne til at se forbi de ting der eksisterer, tager jeg her Fuglen i forsvar.

Ro
Ro er skrevet i en stund hvor jeg sad i fyrrummet og fik en bajer. Alt var så stille at jeg kunne høre gennem døren ind til min datters værelse hvor hendes åndedræt trængte igennem, mens hun lå i sin seng og sov ganske stille. På en eller anden måde ramte det mig lige i hjertet, og jeg fik derfra ro på mig selv. Det gav mening det hele.

Tanken Alene
Tanken alene er skrevet umiddelbart efter en skilsmisse i 2012. Sangen handler om en såret mand der søger tilflugt fra smerten i nattelivet og i en anden kvindes arme. Men ikke uden, helt malplacerede, skyldfølelser - Citat: Ronni Øhlers Hauptmann

Mælkebøtten
Jeg skrev mælkebøtten første dag da vi var flyttet til landstedet. Der var en mark, fyldt med mælkebøtter, og den var helt gul, det var betagende og smukt som aldrig før, lige nøjagtig indtil en time senere, hvor bonden havde været forbi med den helt store plæneklipper. Jeg tænkte på hvordan ,så smuk en blomst i virkeligheden kan være havnet i kategorien “Ukrudt” ?

Jeg Ser Verden
Skrevet i 2013 - i en ung mands fortvivlelse om mening, sin egen plads -og eller- mangel på samme. Om at have været væk og kommet tilbage til selv samme, indre forfald hvor krig og kærlighed er et, og smerten forblindende. Hvor drømme er tomhed og modet bliver mistet i en forførende rekruttering af systemets mørke. I sidste ende afhænger det hele af vejr og vind - Citat: Frederich Bondo

Jeg skal bare lige
"Far skal vi ikke lege"? "Jo Jo, jeg skal bare lige"..... "Far skal vi se en film"? "Jo jo, jeg skal bare lige ha lavet det her"..... Da jeg kiggede på min kone Lena, efter at være færdig og spurgte efter Asger, sagde hun: "Har du set klokken?? Asger sover nu".

June Carter
Alle hylder Cash for hans musik, men glemmer, at manden kæmpede med misbrug, druk og utroskab. Han forelskede sig i June Carter, der ultimativt, "drev" ham fra sin kone og børn, til hende. Han fik hende og hun betød alt for ham. June Carter, er en sød kærligheds sang, der samtidig kræver en tanke, da den kærlighed kom på bekostning af et ægteskab. "Du' min June. Du' min June Carter. For dig, vil jeg gå, fra alle og alt". - Citat: Jarl Jakobsen

Specifikationer
Specifikationer
Titel Ro & Nutidens Stemmer - LP
Varenummer Walther03
Kunstner Walther
Pladeselskab Selvudgivet / Villa Ø.P.
Udgivelses år 2017
Musik Genre Dansk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook