En På Snotten - LP (Picture Disc)

På lager
Kunstner
Onkel Reje
Udgivelses år
2022
Varenummer
7332181109924
Pris pr stk 169,95 DKK
Vinyl, LP, Album

ONKEL REJE: EN PÅ SNOTTEN Nyt album fra den pilskøre frækkert!

Hej unger (ja, gælder så alle fra 2-90 år).
Så er Onkel Reje ENDELIG klar med et ny samling af sange kaldet En På Snotten. På En På Snotten vil mange kende en del af numrene fra 2021 Ramasjang TV-serien "Onkel Rejes fede sommerferie", og andre numre fra Onkel Rejes mange live-shows over hele landet. Og så er der også en del numre, som aldrig er hørt før. Og som sædvanligt er der en skøn blanding af dumsmart eftertænksomhed, galskab, ærlig snak og decideret løgn - men altid leveret med hjertevarme og et glimt i øjet.

Mads Geertsen (aka Onkel Reje) formår igen at levere veloplagt humor til de små med et indbygget lag, som nok kun fanges af de voksne. Hvilket også er grunden til at Rejen har skabt en solid fanbase i alle aldre lige siden han debuterede med Børnenes brevkasse og Onkel Rejes store pladehits. Der er noget for enhver. Linjer som "Trylle rylle trolle rolle, ingen børn uden at bolle" eller "Det klør i min røv, jeg har bø-bø-børneorm så det klør i min røv" er lige noget som ungerne elsker at hade og deres forældre hader at elske.

I sidste ende(!) ender alle med at elske at elske den elskelige Onkel Reje. Og dem der ikke gør? De kan knagme OGSÅ få En på snotten!
Specifikationer
Specifikationer
Titel En På Snotten - LP (Picture Disc)
Varenummer 7332181109924
Kunstner Onkel Reje
Pladeselskab Crunchy Frog
Udgivelses år 2022
Musik Genre Dansk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook