Psyched Up Janis 2020 Bundle - 7LP Bundle

Ikke på lager - Forventet leveringstid 3-20 hverdage
Kunstner
Psyched Up Janis
Udgivelses år
2020
Varenummer
PSYCHEDBUNDLE
Nu pr. stk 999,95 DKK Før 1.139,75 DKK

Psyched Up Janis vinyl bundle - Spar 140 DKK og få fri fragt


Alle 3 studiealbums sjældenheds- og demo-opsamlingen "Hi-fi Low Life" samt livealbummet "The Quiet Album"


De tre studiealbum Swell (1994), Beats Me (1997) samt Enter the Super Peppermint Lounge (1998) er alle blevet remastered i de legendariske Abbey Road Studios af den Grammy-vindende lydtekniker Sean Magee (The Beatles, The Rolling Stones, Iron Maiden med flere) under supervision af den faste Psyched Up Janis-studieproducer, Craig Leon (Ramones, Blondie, Suicide med flere).


Enter The Super Peppermint Lounge har i øvrigt fået tilføjet numrene ”The Silence” og ”Carcrash Ahead”, som tidligere ellers kun har været at finde på den japanske udgave af albummet.


Ud over de tre studiealbum udkommer også livealbummet The Quiet Album (1999) og sjældenheds- og demo-opsamlingen Hi-fi Low Life (1999) begge som dobbelt-lp i gatefold design. De to album er remastered af musikeren og produceren Jacob Bredahl (Hatesphere, Last Mile, The Kandidate med flere) i Dead Rat Studio, Aarhus.


Psyched Up Janis har valgt at bibeholde udgivelsernes originale artwork på trods af, at kun Swell har været udgivet på vinyl tidligere. Således har der været hele tre grafikere, to pladeselskaber, en række fotografer (blandt andre stjernefotografen Søren Solkær) med inde over for at sikre, at udgivelserne er tro mod det originale design.


- Gaffa.dk

Specifikationer
Specifikationer
Titel Psyched Up Janis 2020 Bundle - 7LP Bundle
Varenummer PSYCHEDBUNDLE
Kunstner Psyched Up Janis
Pladeselskab Regal Zonophone
Udgivelses år 2020
Musik Genre Dansk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook