Velkommen Indenfor - LP

På lager
Kunstner
Tårn
Udgivelses år
2017
Varenummer
5709498213330
Pris pr stk 149,95 DKK
Det er tydeligt at høre at TÅRN er et band der vil og skal tages alvorligt og deres andet album ”Velkommen Indenfor” er på mange måder en magtdemonstration, hvor sangskrivning, sammenspil og udtryk rammer plet gennem det ti skæringer lange album. Uden at der er tale om et radikalt brud med stilen på debuten, er der sket et markant skifte i bandets lyd i retning af det mere intense og melodiøse.

Side A:
Slip Mig
Du tror, Du Ser
Fuld af Mod
Er Du Med?
Et Fremmed Maleri

Side B:
Nogen Skulle ha' sagt
En Som Dig
Nu Starter Vi
Prøv nu at se
Den som alting drejer om
Produktbeskrivelse

2016 var på mange måder et turbulent år for bandet TÅRN. På både godt og ondt, som det ofte er med den slags.

Nogenlunde simultant med at den daværende kvartet udgav de- butalbummet ’Ud Ad Mit Vindue’, valgte den ene af gruppens to frontfigurer, Asger Nordtorp, til alles store overraskelse at forlade gruppen. En beslutning som de tre tilbageværende medlemmer selvfølgeligt respekterede.

Gruppens fire medlemmer var ellers netop sammen flyttet fra hjemstavnen Odense til hovedstaden med hoveder og hjerter fulde af musikalske drømme og ambitioner. Skulle man kaste håndklædet i ringen, allerede inden man for alvor var kommet i gang, eller skulle man i en fart rykke videre og genopfinde sig selv?

TÅRN valgte heldigvis den sidstnævnte løsning og hvad der virke- de som et tilbageslag for gruppen, udviklede sig til en styrke, da bandets nye fælles historie gav fornyet inspiration. Arbejdsmetoderne ændrede sig fra lange snakke til lange øvere. Sangskrivningen blev mere fokuseret, mere fanden i voldsk, mere følsom, mere udfarende og mere umiddelbar. På under et år lykkedes det for TÅRN at spille over 30 koncerter samt få skrevet og ind- spillet et helt nyt album, som er klar til udgivelse d. 2. marts. Et album der på mange måder er, føles som, og lyder som en debut og har fået titlen ”Velkommen Indenfor”.

 

Specifikationer
Specifikationer
Produktnavn Velkommen Indenfor - LP
Varenummer 5709498213330
Dato (Nyheder) 2017-03-03 00:00:00
Kunstner Tårn
Pladeselskab Nordic Music Society
Udgivelses år 2017
Musik Genre Dansk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook