The Rolling Stones Rock And Roll Circus - 2CD

Ikke på lager - Forventet leveringstid 3-20 hverdage
The Rolling Stones | Various Artists
Udgivelses år
1989 / 2019
Pris pr stk 159,95 DKK
2 x CD, Album, Reissue

Disc 1 – Original Album
1. Mick Jagger’s Introduction Of Rock And Roll Circus Mick Jagger
2. Entry Of The Gladiators Circus Band
3. Mick Jagger’s Introduction Of Jethro Tull Mick Jagger
4. Song For Jeffrey Jethro Tull
5. Keith Richards’ Introduction Of The Who Keith Richards
6. A Quick One While He’s Away The Who
7. Over The Waves Circus Band
8. Ain’t That A Lot Of Love Taj Mahal
9. Charlie Watts’ Introduction Of Marianne Faithfull Charlie Watts
10. Something Better Marianne Fathfull
11. Mick Jagger’s & John Lennon’s Introduction Of The Dirty Mac
12. Yer Blues The Dirty Mac
13. Whole Lotta Yoko Yoko Ono & Dirty Mac
14. John Lennon’s Introduction – Jumpin’ Jack Flash The Rolling Stones
15. Parachute Woman The Rolling Stones
16. No Expectations The Rolling Stones
17. You Can’t Always Get What You Want The Rolling Stones
18. Sympathy For The Devil The Rolling Stones
19. Salt Of The Earth The Rolling Stones
Disc 2 – The Extras
1. Checkin’ Up On My Baby Taj Mahal
2. Leaving Trunk Taj Mahal
3. Corinna Taj Mahal
4. Revolution (rehearsal) The Dirty Mac
5. Warmup Jam The Dirty Mac
6. Yer Blues (take 2) The Dirty Mac
7. Brian Jones’ Introduction Of Julius Katchen Brian Jones
8. de Falla: Ritual Fire Dance Julius Katchen
9. Mozart: Sonata In C Major-1st Movement Julius Katchen
Titel The Rolling Stones Rock And Roll Circus - 2CD
Varenummer 0018771855422
Kunstner The Rolling Stones | Various Artists
Pladeselskab Universal Music
Udgivelses år 1989 / 2019
Musik Genre Rock/Pop, Various Artists
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook