The Story Of Clash - 2LP

Udgivelses år
CBS 460244 1
Pris pr stk 150,00 DKK
2 × Vinyl, LP, Compilation

A1 The Magnificent Seven 4:27
A2 Rock The Casbah 3:41
A3 This Is Radio Clash 4:10
A4 Should I Stay Or Should I Go 3:07
A5 Straight To Hell 5:27
A6 Armagideon Time 3:50
B1 Clampdown 3:45
B2 Train In Vain 3:00
B3 Guns Of Brixton 3:05
B4 I Fought The Law 2:35
B5 Somebody Got Murdered 3:29
B6 Lost In The Supermarket 3:41
B7 Bank Robber 4:31
C1 (White Man) In Hammersmith Palais 3:59
C2 London's Burning 2:09
C3 Janie Jones 2:04
C4 Tommy Gun 3:13
C5 Complete Control 3:12
C6 Capitol Radio 5:18
C7 White Riot 1:57
C8 Career Opportunities 1:51
D1 Clash City Rockers 3:47
D2 Safe European Home 3:46
D3 Stay Free 3:37
D4 London Calling 3:19
D5 Spanish Bombs 3:18
D6 English Civil War 2:33
D7 Police & Thieves 5:57
Titel The Story Of Clash - 2LP
Varenummer CBS 460244 1
Kunstner Clash
Pladeselskab CBS
Udgivelses år 1988
Musik Genre Punk/Garage
Tilstand Brugt
Cover tilstand VG+
Plade tilstand VG - hairlines
Kontakt vores support
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook