Åbne Cirkler - LP

På lager
Kunstner
Tårn
Udgivelses år
2019
Varenummer
NORDICLP207
Pris pr stk 159,95 DKK
Vinyl, LP, Album

Sangene på TÅRNs (digitale) forårs-EP ’Første Halvdel af en Bevægelse’ blev kaldt for ”popperler” og ”mesterlige popsange” af anmelderne. Nu er de danske pop-poeter klar til at fuldføre den bevægelse, de startede: albummet Åbne Cirkler er ude 27. september.

Bandet debuterede med udgivelsen ’Ud Ad Mit Vindue’ i 2016 og fulgte allerede op året efter med albummet ’Velkommen Indenfor’, og ’Åbne Cirkler’ er således det 3. fuldlængde album fra bandet.
2 sange fra ’Åbne Cirkler’ har været flittigt spillet P6 BEAT, som fortsat har sangen ’Stivner’ i rotation, og der er meget mere at komme efter på det 9 skæringer, men 10 sange, lange album.Således er der et utitlet skjult track på side B, og vi nævner det nu, fordi det simpelthen er for smukt til at blive gemt rigtig væk. Den hemmelige sang er iøvrigt udelukkende at finde på vinyludgivelsen, og er ikke at finde på den digitale udgivelse. Simpelthen for at give vinyl-elskerne noget ekstra. På deres 3. album viser TÅRN sig som et fuldvoksent band der tør gå egne veje og byder ind med nyt på den danske indiescene.

Albummet er indspillet i et sommerhus på Sjælland samt i Black Tornado og det er Søren Buhl fra Blaue Blume, der har assisteret fra producerstolen. 3 uger efter albummets release, begynder deres 9 koncerter lange turné.

Specifikationer
Specifikationer
Produktnavn Åbne Cirkler - LP
Varenummer NORDICLP207
Dato (Nyheder) 2019-09-24 00:00:00
Kunstner Tårn
Pladeselskab Nordic Music Society
Udgivelses år 2019
Musik Genre Dansk, Skandinavisk, Indie/Alternative
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook